Cava Pere Ventura Brut Reserva

Spania, Penedes

Klassifikasjon: AOC Cava Reserva
Type: Musserende Vin, Cava
Produsent: Pere Ventura i Familia

Om produsenten:

I 1992 begynte Pere Ventura Vendrell sin drøm om å produsere viner akkurat slik hans familie hadde gjort siden 1898. Vingården ligger i Cavas hovedstad Sant Sadurní d’Anoia, Penedès, 35 km sør for Barcelona. Druene kommer fra vinmarkene i Nedre Penedès og Sentral Penedès, administrert av Pere Ventura viticultural team. Vinrankene dyrkes på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Jordsmonn er fattig på næringstoffer, godt drenert jord, og ligger på høyde rundt 250 meter over havet. Maksimal avkastning av 12.000 kg / hektar.

 

Om produktet:

Druene kommer fra vinmarkene i Nedre Penedès og Sentral Penedès, administrert av Pere Ventura viticultural team. Vinrankene dyrkes på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Jordsmonn er fattig på næringstoffer, godt drenert jord, og ligger på høyde rundt 250 meter over havet. Maksimal avkastning av 12.000 kg / hektar.valgt ut.

Detaljert informasjon

Karakteristikk

Farge Strågul med grønn-gull reflekser og fint perlende bobler.
Duft Ung og elegant aroma av sitrus og appelsinblomst, toppet med mandel og toast.
Smak

Balansert og fruktig med fin og delikat mousse. Frisk og tiltalende med mineralsk finish.

Analyse

Emballasje Glassflaske
Antall per kasse 6
Størrelse 750 ml
Alkohol 11,5 %
Holdbarhet Konsumklar, men kan oppbevares i 4 år

Passer til

  • Aperitiff
  • Fisk
  • Grønnsaker
  • Skalldyr

Vis mer informasjon

Råstoff

Druer / Råstoff 40% Xarello, 40% Parellada, 20% Macabeo
Restsukker 8 g/l
Syre 5.9 g/l
Innhøsting

Druene er håndplukket og sortert for hånd.

Korktype Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Alle druene presses forsiktig hver for seg i pneumatisk press, etter ha blitt avkjølt. 1. fermentering (hver druesort for seg selv)i temperaturkontrollerte ståltanker ved 16-18 °C. Forsiktig blanding av de tre druetyper som går inn Pere Ventura Primer Brut, etterfulgt av 2. gangs gjæring på flaske iht. den tradisjonelle champagnemetoden.
Lagring 15 til 18 måneder på bunnfallet, i dypet av den underjordiske kjelleren.
Vectura nr 127455
EPD nr 2348852
Utvalg Bestillingsutvalget

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

    Norge

    Sverige

    Danmark