Domaine Alain Voge Cornas Les Chailles (ØKO)

Frankrike, Rhône - Cornas

Årgang: 2013

Klassifikasjon: AOC Cornas
Type: Rødvin,
Produsent: Domaine Alain Voge, www.alain-voge.com

Om produsenten:

I 1905 krysset Alains oldefar, Henri Voge, Rhône-elven for å bosette seg på den høyre bredden i Cornas. Siden har domenet til familien Voge vært dypt forankret i historien til Cornas og Saint-Péray.

Etter å ha perfeksjonert seg på vekstmetodene for å oppnå økologisk sertifisering for alle vinmarkene på eiendommen og finpusset teknikkene i vinkjelleren, for å lage autentiske og elegante viner, som gjenspeiler jordsmonnet og Alain Voge sin visuelle identitet.

Alain Voge ønsker å formidle tradisjon og innovasjon, som alltid har vært kjernen og familiens kjennemerke. Hvert element har blitt fullstendig omarbeidet for å vise eiendommen og gi klarhet og synlighet til logoen. For betegnelsen på etikettene valgte de en oppdatert stil av gotiske bokstaver, som gjengir domenets tradisjonelle typografi.

Denne rene visuelle identiteten symboliserer vinenes delikate stil og eiendommens diskresjon. Alle fargene har også blitt gjenoppdaget med samme stilrene tankemåte og ønske om å gå tilbake til det grunnleggende: styrken av jordsmonnet og sensualiteten til vinene.

Om produktet:

Druene i denne Cornas fra Alain Voge er laget på druer fra gamle vinstokker, minimum 30 år. Jordsmonnet domineres av granitt og kalksteiner.

Detaljert informasjon

Karakteristikk

Farge Dyp rødlilla farge.
Duft Mørke kirsebær, bjørnebær, lauerblad, ferske, ville urter, vårblomster og tobakk.
Smak

Fyldig og elegant, preget av mørke bær og urter, silkemyke tanniner og lang avslutning.

Analyse

Emballasje Glassflaske
Antall per kasse 6
Størrelse 750 ml
Årgang 2013
Alkohol 13,5 %
Serveringstemperatur 18 °C
Holdbarhet Konsumklar, men bør ligge noen år, oppi 8 år

Passer til

  • Lammekjøtt
  • Oksekjøtt
  • Vilt

Vis mer informasjon

Råstoff

Druer / Råstoff 100% Syrah
Restsukker 1.3 g/l
Syre 6.4 g/l
Innhøsting

Manuell innhøsting. 80% av druene beholder stilker.

Korktype Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Manuell innhøsting. 20% av druene beholder stilker. Lang maserasjon i sirka 4 uker. Vinifikasjon på ståltanker and daglig pieage og over-pumping.
Lagring 100% av vinen lagres på nye og brukte, franske eikefat i 16 måneder.
Vectura nr 142944
Vinmonopol nr 6368301
Utvalg Bestillingsutvalg

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

Norge

Sverige

Danmark

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer