Alain Voge Côtes du Rhône Les Peyrouses

Frankrike, Rhône

Klassifikasjon: AOC Côtes-du-Rhône
Type: Rødvin,
Produsent: Domaine Alain Voge, www.alain-voge.com

Om produsenten:

I 1905 krysset Alains oldefar, Henri Voge, Rhône-elven for å bosette seg på den høyre bredden i Cornas. Siden har domenet til familien Voge vært dypt forankret i historien til Cornas og Saint-Péray.

Etter å ha perfeksjonert seg på vekstmetodene for å oppnå økologisk sertifisering for alle vinmarkene på eiendommen og finpusset teknikkene i vinkjelleren, for å lage autentiske og elegante viner, som gjenspeiler jordsmonnet og Alain Voge sin visuelle identitet.

Alain Voge ønsker å formidle tradisjon og innovasjon, som alltid har vært kjernen og familiens kjennemerke. Hvert element har blitt fullstendig omarbeidet for å vise eiendommen og gi klarhet og synlighet til logoen. For betegnelsen på etikettene valgte de en oppdatert stil av gotiske bokstaver, som gjengir domenets tradisjonelle typografi.

Denne rene visuelle identiteten symboliserer vinenes delikate stil og eiendommens diskresjon. Alle fargene har også blitt gjenoppdaget med samme stilrene tankemåte og ønske om å gå tilbake til det grunnleggende: styrken av jordsmonnet og sensualiteten til vinene.

Om produktet:

Druene i denne Côtes-du-Rhône far Alain Voge er laget på druer fra gamle vinstok- ker, minimum 45 år. Den er laget på kun Syrah (meget uvanlig i apellasjonen Côtes-du-Rhône, der Grenache-druen står oftest som hoveddrue) og kommer fra Alain Voges sine økologisk dyrkede druer fra Cornas.

Detaljert informasjon

Karakteristikk

Farge Dyp rødlilla farge.
Duft Pepperpreget duft av bjørnebær, mørke kirsebær og lang aromatisk profil.
Smak

Fyldig, saftig og strukturert med god frukt, myke taniner og lang, kompleks ettersmak.

Analyse

Emballasje Glassflaske
Antall per kasse 6
Størrelse 750 ml
Alkohol 14,0 %
Holdbarhet Drikkeklar, men kan oppebavres i 4 år til.

Passer til

  • Fugl
  • Lammekjøtt
  • Oksekjøtt
  • Svinekjøtt
  • Vilt

Vis mer informasjon

Råstoff

Druer / Råstoff 100% Syrah
Restsukker 1.1 g/l
Syre 6.1 g/l
Innhøsting

Økologisk dyrket. Innhøsting for hånd.

Korktype Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Manuell innhøsting. Kun druer uten stilker brukes. Vinifikasjon på samme måte som Cornas med en maserasjon på 3 uker og daglig "pigeage".
Lagring Lagres i 14 måneder på brukte, 2 og 3 år gamle franske barrique.
Vectura nr 142735
EPD nr 4695631
Utvalg Bestillingsutvalg

Sertifiseringer

  • Økologisk
Økologisk

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

    Norge

    Sverige

    Danmark