Gemtree Cinnabar GSM 2013 (BIO)

Australia, South Australia - McLaren Vale

Årgang: 2012

Type: Rødvin,
Produsent: Gemtree Wines, http://www.gemtreewines.com

Om produsenten:

Gemtree Wines er en familieeid vingård som har dedikert seg til å lage bedre vin, på en naturlig måte. Dynamiske duoen Mike Brown, Chief Winemaker, og kona Melissa Brown, biodynamisk vitikulturist, arbeider sammen for å lage de prisbelønnet Gemtree vinene. Med minimal intervensjon i vinproduksjon prosesser og en miljøbevisst praksis i vinmarkene, lager de druetypiske, biodynamisk og økologisk sertifiserte viner som uttrykker eleganse, konsentrasjon og gjenspeiler opprinnelse og regionen de stammer fra. Vingården og vinmarkene er et fristed for frosker, fugler og forskjellige dyr som trives godt i det økologiske miljøet rundt omkring. Eiendommen er beplantet med 50.000 lokale arter av trær med over 10 hektar med offentlige arealer dedikert til grillmuligheter og piknik for besøkere eller skreddersydde ECO-tours.

Om produktet:

McLaren Vale er en av Australias fremste vinregioner. Regionen har et middelhavsklima som gjør det ideelt for dyrking av druer. Den uberørte kystlinje av SA er bare noen få kilometer fra Gemtree sine vingårder. Den maritime påvirkningen på klima, den kjølige kveldsbrisen og gamle kalksteinsforekomster i jordsmonnet gjør forholdene ideelle til druedyrking og kvaliteten på frukten. Vinmarker til Gemtree er 100% biodynamisk og økologisk sertifisert.

Detaljert informasjon

Karakteristikk

Farge Dyp rubinrød farge
Duft : Kompleks aroma av mørke kirsebær, morbær, rosenblad, muskatnøtt og fatkrydder.
Smak

Rik og moden frukt med jordlige toner. God fylde og velintegrerte tanniner og bra lengde.

Analyse

Emballasje Glassflaske
Antall per kasse 12
Størrelse 750 ml
Årgang 2012
Alkohol 15 %
Serveringstemperatur 18-20 °C
Holdbarhet Konsumklar men kan oppbevares i 10 år.

Passer til

  • Oksekjøtt
  • Lammekjøtt
  • Vilt

Vis mer informasjon

Råstoff

Druer / Råstoff 45% Grenache, 40% Shiraz, 15% Mourvedre
Restsukker 1 g/l
Syre 5,9 g/l
Innhøsting

Innhøsting for hånd. Druene sorteres også for hånd

Korktype Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Åpen fermentasjon med naturgjær med drueskinn på brukte, franske Puncheons fat (500 liter). Ikke filtrert.
Lagring Ikke fatlagret
Vectura nr 137623
EPD nr 4239604
Vinmonopol nr 1988101
Utvalg Bestillingsutvalg

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

Norge

Sverige

Danmark

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer