I over 65 år dyrket familien til Jesus Sergio Partida sine berømte blå agave planter for kjente tequila produsenter. I løpet av årene besluttet familien å skape Tres Mujeres Tequila ved hjelp av sine mest selekterte blå agave planter for å fylle et tomrom i Premium tequila markedet. Padre Azul, som Tres Mujeres destillerer vil I motsetning til de fleste masseproduserte tequilaer aldri ha tilsetningsstoffer som farge, smak eller kjemikalier. Den er laget kun fra de beste blå agave plantene.
Om produsenten: I over 65 år dyrket familien til Jesus Sergio Partida sine berømte blå agave planter for kjente tequila produsenter. I løpet av årene besluttet familien å skape Tres Mujeres Tequila ved hjelp av sine mest selekterte blå agave planter for å fylle et tomrom i Premium tequila markedet. Padre Azul, som Tres Mujeres destillerer vil I motsetning til de fleste masseproduserte tequilaer aldri ha tilsetningsstoffer som farge, smak eller kjemikalier. Den er laget kun fra de beste blå agave plantene.
Innhøsting: Blå agave eller Agave Azul blir dyrket på rik sandbunn på ca. 1500 meters høyde. Plantene er mellom10 og 15 år før agave bøndene skjærer ut hjerteroten som er fra 40 til 90 kilo tung. Ved jevnlig kutting av de robuste bladene, konsentrerer planten seg mer om hjerteroten eller også kalt «Piña», noe som gir en mer kjøttfull Agave, riktig sukkerinnhold og høyere kvalitet.
Vinifikasjon / Produkjsonmetode: Hjerteroten (Piñas) på planten blir delt i store deler og lagt i de tradisjonelle ovnene hvor den gjennomgår en kokeprosess som omdanner stivelsen til en mer sødmefull karakter og gir en bløtere struktur. Pressingen skjer veldig forsiktig for å oppnå optimal kvalitet på juicen. Juicen blir gjæret med naturlig gjær og man får etterhvert mosten, som destilleres til Tequila Blanco.
Lagring: Padre Azul Anejo ligger på brukte franske eik fat fra Bordeaux, i 18-20 måneder
Om produktet:
Blå agave eller Agave Azul blir dyrket på rik sandbunn på ca. 1500 meters høyde. Plantene er mellom 10 og 15 år før agave bøndene skjærer ut hjerteroten som er fra 40 til 90 kilo tung. Ved jevnlig kutting av de robuste bladene, konsentrerer planten seg mer om hjerteroten eller også kalt «Piña», noe som gir en mer kjøttfull Agave, riktig sukkerinnhold og høyere kvalitet.
Om produktet: Blå agave eller Agave Azul blir dyrket på rik sandbunn på ca. 1500 meters høyde. Plantene er mellom 10 og 15 år før agave bøndene skjærer ut hjerteroten som er fra 40 til 90 kilo tung. Ved jevnlig kutting av de robuste bladene, konsentrerer planten seg mer om hjerteroten eller også kalt «Piña», noe som gir en mer kjøttfull Agave, riktig sukkerinnhold og høyere kvalitet.
Farge: Gylden gul orange på farge.
Duft: Tørket frukt, nøtter, kaffetoner og kryddertoner fra fatlagringen.
Smak: Kompleks og rik munnfølelse med god balanse i avslutningen.
Druer / Råstoff: 100% Agave
Alkohol: 38 %
Passer til:
Detaljert informasjon
Karakteristikk
Farge
Gylden gul orange på farge.
Duft
Tørket frukt, nøtter, kaffetoner og kryddertoner fra fatlagringen.
Smak
Kompleks og rik munnfølelse med god balanse i avslutningen.
Analyse
Emballasje
Glassflaske
Antall per kasse
6
Størrelse
700 ml
Alkohol
38 %
Passer til
Aperitiff
Vis mer informasjon
Korktype
Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Hjerteroten (Piñas) på planten blir delt i store deler og lagt i de tradisjonelle ovnene hvor den gjennomgår en kokeprosess som omdanner stivelsen til en mer sødmefull karakter og gir en bløtere struktur. Pressingen skjer veldig forsiktig for å oppnå optimal kvalitet på juicen. Juicen blir gjæret med naturlig gjær og man får etterhvert mosten, som destilleres til Tequila Blanco.
Lagring
Padre Azul Anejo ligger på brukte franske eik fat fra Bordeaux, i 18-20 måneder
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer