Allerede i 1959, har Wealter og Gerlinde, foreldrene til Gerhard Scwarztrauber lagt om dyrking av druer på sin eiendom til 100% økologisk, noe som gjør dem virkelig til pionerer på det feltet. Schwarztrauber feirer 30 år som medlem av den tyske økologiske mat og drikke gruppering; Bioland. Vingården på 18 ha ligger i Pfalz, et av Tysklands mest dynamiske og spennende vin-regioner.
Vinmarkene ligger I byen Mußbach nær„Neustadt an der Weinstraße“ i den beryktede Riesling regionen Mittelhaardt. Deres mål er å produsere viner som garanterer høyest kvalitet i samsvar med naturen. De oppnår dette gjennom å bevist avstå fra høye drueavkastninger (mindre enn 4 ton per hektar) til favør av den fantastiske kvalitet som de leverer. Det brukes ikke noe syntetisk gjødsel eller kjemikalier på vingårdene. Jakten på høy kvalitet forbundet med tradisjonell stil har ført denne produsenten til den ledende av tysk økologisk vin. Vi tror du vil smake det!
Om produsenten: Allerede i 1959, har Wealter og Gerlinde, foreldrene til Gerhard Scwarztrauber lagt om dyrking av druer på sin eiendom til 100% økologisk, noesom gjør dem virkelig til pionærer på det feltet. Schwarztrauber feirer 30 år som medlem av den tyske økologiske mat og drikke gruppering; Bioland. Vingården på 18 ha ligger i Pfalz, et av Tysklands mest dynamiske og spennende vinregioner. Vinmarkene ligger I byen Mußbach nær „Neustadt an der Weinstraße“) i den beryktede Riesling regionen Mittelhaardt. Deres mål er å produsere viner som garanterer høyest kvalitet i samsvar med naturen. De oppnår dette gjennom å bevist avstå fra høye drueavkastinger (mindre enn 4 ton per hektar) til favør av den fantastiske kvalitet som de leverer. Det brukes ikke noe syntetisk gjødsel eller kjemikalier på vingårdene. Jakten på høy kvalitet forbundet med tradisjonell stil har ført denne produsenten til den ledende av tysk økologisk vin. Vi tror du vil smake det!
Innhøsting: Innhøstingen skjer for hånd.
Vinifikasjon / Produkjsonmetode: Druene blir presset umiddelbart etter at de har blitt plukket. Druejuicen går direkte i temperaturkontrollerte ståltanker hvor den spontane alkoholgjæringen finner sted. Ikke fatlagret.
Om produktet:
Den største og mest berømte vinmarken Mußbach, 293 hektar stor og oppkalt etter engen der esler i landsbyen ble samlet i den forrige århundre. Jordsmonnet i dette området er hovedsakelig tung med en høy andel av leire, noe som gir fruktige viner med middelshøy til høy syre.
Om produktet: Den største og mest berømte vinmarken Mußbach, 293 hektar stor og oppkalt etter engen der esler i landsbyen ble samlet i den forrige århundre. Jordsmonnet i dette området er hovedsakelig tung med en høy andel av leire, noe som gir fruktige viner med middelshøy til høy syre.
Farge: Middelsdyp, strågul.
Duft: Aroma av epler, fersken og mirabelleplommer med hint av mineraler.
Smak: Middels fyldig, fruktig og elegant, med god syre og lengde.
Holdbarhet: Konsumklar, men kan oppbevares i 3-5 år
Aperitif.no - En veldig kul riesling som tåler 4-5 år. Meget godt kjøp.88 poeng
Detaljert informasjon
Karakteristikk
Farge
Middelsdyp, strågul.
Duft
Aroma av epler, fersken og mirabelleplommer med hint av mineraler.
Smak
Middels fyldig, fruktig og elegant, med god syre og lengde.
Analyse
Emballasje
Glassflaske
Antall per kasse
6
Størrelse
750 ml
Årgang
2016
Alkohol
13 %
Serveringstemperatur
12 °C
Holdbarhet
Konsumklar, men kan oppbevares i 3-5 år
Passer til
Aperitiff
Fisk
Skalldyr
Sterke krydder
Terrassevin
Vis mer informasjon
Råstoff
Druer / Råstoff
100% Riesling
Restsukker
7.6 g/l
Syre
7.8 g/l
Innhøsting
Innhøstingen skjer for hånd.
Korktype
Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Druene blir presset umiddelbart etter at de har blitt plukket. Druejuicen går direkte i temperaturkontrollerte ståltanker hvor den spontane alkoholgjæringen finner sted. Ikke fatlagret.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer