Schwarztrauber Riesling Trocken Haardter Herzog Edt. Papillon Premium (ØKO) (VEGAN)

Tyskland, Pfalz

Årgang: 2014

Klassifikasjon: Qualitätswein
Type: Hvitvin,
Produsent: Weingut Schwarztrauber, www.schwarztrauber.com

Om produsenten:

Allerede i 1959, har Wealter og Gerlinde, foreldrene til Gerhard Scwarztrauber lagt om dyrking av druer på sin eiendom til 100% økologisk, noe som gjør dem virkelig til pionerer på det feltet. Schwarztrauber feirer 30 år som medlem av den tyske økologiske mat og drikke gruppering; Bioland. Vingården på 18 ha ligger i Pfalz, et av Tysklands mest dynamiske og spennende vin-regioner.

Vinmarkene ligger I byen Mußbach nær„Neustadt an der Weinstraße“ i den beryktede Riesling regionen Mittelhaardt. Deres mål er å produsere viner som garanterer høyest kvalitet i samsvar med naturen. De oppnår dette gjennom å bevist avstå fra høye drueavkastninger (mindre enn 4 ton per hektar) til favør av den fantastiske kvalitet som de leverer. Det brukes ikke noe syntetisk gjødsel eller kjemikalier på vingårdene. Jakten på høy kvalitet forbundet med tradisjonell stil har ført denne produsenten til den ledende av tysk økologisk vin. Vi tror du vil smake det!

Om produktet:

Haardter Herzog er et område på 35 hektar med lag av stein og ny rød sandstein, i sørøst retning mot byen Haardt. Jordsmonnet og klimaet her gir rene og friske Rieslinger med fantastisk balanse.

Detaljert informasjon

Karakteristikk

Farge Dyp strågul.
Duft Aroma av modne epler, appelsin, mango, mineraler, ville urter og brente mandler.
Smak

Fyldig, med frisk syre med god balanse og fantastisk lengde.

Analyse

Emballasje Glassflaske
Antall per kasse 6
Størrelse 750 ml
Årgang 2014
Alkohol 13,5 %
Serveringstemperatur 12 °C
Holdbarhet Konsumklar, men kan oppbevares i 8 - 10 år

Passer til

  • Aperitiff
  • Eksotisk mat
  • Fisk
  • Skalldyr
  • Sterke krydder
  • Svinekjøtt
  • Buffet

Vis mer informasjon

Råstoff

Druer / Råstoff 100% Riesling
Restsukker 7.3 g/l
Syre 8.7 g/l
Innhøsting

Innhøstingen skjer for hånd

Korktype Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Innhøstingen skjer for hånd og druene blir presset umiddelbart etter at de har blitt plukket. 50% av druejuicen går direkte i temperaturkontrollerte ståltanker hvor den spontane alkoholgjæringen finner sted og resten gjennomgår spontangjæring på gamle 500 liters franske eikefat.
Vectura nr 140910
EPD nr 4618526
Vinmonopol nr 5349301
Utvalg Bestillingsutvalg

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

Norge

Sverige

Danmark

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer