Dictador Global Ltd.

Colombia

I slutten av det 18. århundre, kom Severo Aragon Ferro til Cartagena de Indias, i Nueva Granada(Colombia). Hans oppdrag var å forbedre skatteinnkrevingen for Spania, i de amerikanske- spanske koloniene. Hans sterke og mektige personlighet ble raskt lagt merke til og han ble fort kalt «DICTADOR».

Så kom øyeblikket da han la sin elsk på Colombias Rom. Hans lidenskap for denne tropiske elixiren ga han fort en sentral rolle i produksjon av de eksotiske sukkerrør plantene, som på den tiden ble betraktet som valuta i regionen.

I 1913, ca., 180 år etter at DICTADOR kom til Colombia, etablerte en av hans etterkommere  «Destileria Colombiana». Don Julio Arango Parra brukte mange år på å forske historien rundt DICTADOR samt vanskelighetene med produksjon av Rom, for å bli den beste produsenten av Rom i den Karibiske sonen. Han viet store deler av sitt liv for å hedre sin forfaders arv og utvikle DICTADOR til det de er i dag.

Ved fremstilling av såkalt Distilled gin destilleres kornbrennevin etter at det er smaksatt, mens såkalt compound gin ikke gjennomgår denne prosessen. Sistnevnte er å betrakte som en smaksatt vodka. Den vanligste typen gin er London dry gin. I tillegg til einebær tilsettes det gjerne små mengder sitrusfrukt (sitron og bittert appelsinskall). Andre tilsetninger kan også forekomme (anisfrø, lakrisrot, kanel, koriander, angelika rot). Destillert gin utviklet seg fra de nederlandske brennevinstypene jonge- og oude- jenever eller genever, den søtlige Old Tom gin og den nøytrale Plymouth gin.

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

  • BMP Group

Norge

  • Brewery International AS
  • Christiania Bryggeri AS
  • Mission Wine & Spirit AS

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB
  • Ghost Brewery

Danmark

  • Premium Beer Import ApS

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer