Clarendelle Rosé by Haut-Brion

Frankrike, Bordeaux

Årgang: 2016

Klassifikasjon: AOC Bordeauc Rosé
Type: Rosévin,
Produsent: Clarence Dillon Wines, www.domaineclarencedillon.com

Om produsenten:

Dette var begynnelsen på hans familie lange engasjement og dedikasjon til dette berømte slottet, samt viner fra Bordeaux. I 1983 kjøpte familien også naboeiendommen, Chateau La Mission Haut-Brion. I 2005, 70 år etter at Clarence Dillon satte sine ben i Bordeaux, overtok hans oldebarn, Prins Robert av Luxemburg, og startet et nytt kapittel i familien Dillons historie ved å etablere Clarence Dillon Wines og produsere og selge vinen” Clarendelle”.

Om produktet:

Flott vær på vårparten bidro til en god start på vekstsesongen. 2016 årgangen dro nytte av en bemerkelsesverdig «Indian Summer» og en tørr og solrik september måned med temperaturer nær 30 ° C. Dette flotte været, med kjølige netter beholdt druenes perfekte modenhet. Druene viste balansert sukkerinnhold, fin syre, og bra potensiale.

Detaljert informasjon

Karakteristikk

Farge Lys, lett lakserosa.
Duft Subtil duft av lichi, grapefrukt med streif av mineraler.
Smak

Fruktig, elegant og delikat munnfølelse. God syre og struktur med en forfriskende avsluttning.

Analyse

Emballasje Glassflaske
Antall per kasse 12
Størrelse 750 ml
Årgang 2016
Alkohol 12,5 %
Serveringstemperatur 10 °C
Holdbarhet Konsumklar, men kan lagres 1-2 år

Passer til

  • Aperitiff
  • Fisk
  • Grønnsaker
  • Svinekjøtt

Vis mer informasjon

Råstoff

Druer / Råstoff 67% Merlot, 33% Cabernet Sauvignon
Restsukker 1.9 g/l
Syre 4.5 g/l
Innhøsting

Innhøsting for hånd

Korktype Naturkork
Vinifikasjon / Produkjsonmetode
Prod. metode
Tradisjonell vinifikasjon i temperaturkontrollerte ståltanker.
Vectura nr 140696
EPD nr 4552196
Utvalg Kommer i BU mai 2017

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

Norge

Sverige

Danmark

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer