Dette var begynnelsen på hans familie lange engasjement og dedikasjon til dette berømte slottet, samt viner fra Bordeaux. I 1983 kjøpte familien også naboeiendommen, Chateau La Mission Haut-Brion. I 2005, 70 år etter at Clarence Dillon satte sine ben i Bordeaux, overtok hans oldebarn, Prins Robert av Luxemburg, og startet et nytt kapittel i familien Dillons historie ved å etablere Clarence Dillon Wines og produsere og selge vinen” Clarendelle”.
Om produsenten: Dette var begynnelsen på hans familie lange engasjement og dedikasjon til dette berømte slottet, samt viner fra Bordeaux. I 1983 kjøpte familien også naboeiendommen, Chateau La Mission Haut-Brion. I 2005, 70 år etter at Clarence Dillon satte sine ben i Bordeaux, overtok hans oldebarn, Prins Robert av Luxemburg, og startet et nytt kapittel i familien Dillons historie ved å etablere Clarence Dillon Wines og produsere og selge vinen” Clarendelle”.
Innhøsting: Innhøsting for hånd
Vinifikasjon / Produkjsonmetode: Tradisjonell vinifikasjon i temperaturkontrollerte ståltanker.
Om produktet:
Flott vær på vårparten bidro til en god start på vekstsesongen. 2016 årgangen dro nytte av en bemerkelsesverdig «Indian Summer» og en tørr og solrik september måned med temperaturer nær 30 ° C. Dette flotte været, med kjølige netter beholdt druenes perfekte modenhet. Druene viste balansert sukkerinnhold, fin syre, og bra potensiale.
Om produktet: Flott vær på vårparten bidro til en god start på vekstsesongen. 2016 årgangen dro nytte av en bemerkelsesverdig «Indian Summer» og en tørr og solrik september måned med temperaturer nær 30 ° C. Dette flotte været, med kjølige netter beholdt druenes perfekte modenhet. Druene viste balansert sukkerinnhold, fin syre, og bra potensiale.
Farge: Lys, lett lakserosa.
Duft: Subtil duft av lichi, grapefrukt med streif av mineraler.
Smak: Fruktig, elegant og delikat munnfølelse. God syre og struktur med en forfriskende avsluttning.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer